Kiwi popusti i kuponi

Kiwi popusti i kuponi

Pronađite jeftine letove na Kiwi.com stranici i uštedite s našim promotivnim kodovima i akcijskim cijenama karata. Kiwi.com (ranije Skypicker) je online prodavač avionskih karata koji vam može pronaći jedinstvene kombinacije letova na kojima ćete uštedjeti. Također možete iskoristiti funkciju Multicity ili letove na popustu, čime ćete uštedjeti na vašem odmoru iz snova.

Dodatne povoljne programe i garancije koje Kiwi.com nudi pronaći ćete u nastavku. Kiwi.com je apsolutni vrh u pretraživanju letova jer možete pregledno filtrirati kombinacije letova prema mnogim kriterijima.

Jeftina ponuda ljetova

Pogledajte jeftinu ponudu za ljetove

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Velika ponuda jeftinih ljetova

Pogledajte jeftine opcije ljetova

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Jeftini ljetovi iz Zagreba

Ne propustite jeftino putovati iz Zagreba

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Kiwi.com garancija vaših ljetova

Pogledajte kakve garancije nudi Kiwi.com

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Kiwi.com hacks

Vidite kako hakirat sistem da ljetite povoljnije

   Vrijedi min. do 26.7.2024

  Obavijestite me o novim popustima

Bit ćete prvi koji će saznati o novim kuponima i rasprodajama na Kiwi!

Pretplatom se slažete s uvjetima zaštite osobnih podataka.

Znate za novi popust? Javite nam!

Kada se isplati putovati s Kiwi.com?

Tvrtka Kiwi.com, izvorno poznata kao Skypicker, osnovana je u Brnu u Češkoj Republici i jedna je od najvrednijih čeških start-upova. Njihove karte prodaju se diljem svijeta. Kiwi.com se najviše isplati koristiti za letove s presjedanjima, gdje njihov pretraživač može kombinirati letove različitih niskotarifnih avioprijevoznika, čak i one koji službeno ne surađuju.

Ne morate se bojati presjedanja s različitim avioprijevoznicima. U slučaju da propustite povezani let, ukoliko kupite njihovu garanciju, Kiwi.com će vam osigurati besplatnu kartu za sljedeći let do vaše odredišne destinacije.

Kako iskoristiti promo kod na Kiwi.com?

Promo kod za 10 € naveden gore ne morate nigdje unositi, samo idite putem našeg linka. Ako ste dobili kupon ili vaučer na Kiwi.com u tekstualnom obliku, čitajte dalje.

Ako imate tzv. promo kod koji Kiwi.com može izdavati u sklopu raznih akcija, iskoristit ćete ga jednostavno. U koraku gdje plaćate kartu, kliknite na "Želite li iskoristiti promo kod?" kao na slici ispod.

Nakon toga pojavit će se polje u koje možete unijeti promo kod i primijeniti ga klikom na "Primijeni":

kiwi.com-promocode.png

O tvrtki Kiwi.com

Najpoznatiji češki pretraživač avionskih karata Kiwi.com je milijardni start-up. Kiwi.com nudi garanciju presjedanja koja u slučaju kašnjenja leta pokriva sve troškove osiguranja prijevoza do ciljne destinacije. Preporučujemo da pročitate uvjete garancije na ovoj stranici.

Putujte najpovoljnije u više destinacija tijekom jednog putovanja

Funkcija Nomad nudi putnicima mogućnost kupnje najpovoljnijih karata za više destinacija zahvaljujući novom algoritmu. Tako možete planirati putovanje, primjerice iz Zagreba do Italije, zatim Francuske, Amerike i natrag u Zagreb. Dovoljno je odabrati početno putovanje, zatim broj dana u svakoj destinaciji i na kraju povratno putovanje. Vrlo je jednostavno i uštedjet će vam mnogo novca i vremena. Uz Nomad više se nećete mučiti s dugotrajnim pretraživanjem.

Kako kontaktirati Kiwi.com?

Trebate savjet ili želite podnijeti reklamaciju? Ne oklijevajte kontaktirati tvrtku. To možete učiniti na putem obrasca na stranici ili putem korisničke podrške.

Kiwi.com u inozemstvu

Popusti na Kiwi.com dostupni su i u inozemstvu. Za Slovačku sve Kiwi.com popuste možete pronaći na PromoKupon.sk. Kiwi.com posluje i u Mađarskoj, a dostupne popuste možete pronaći na PromoKupon.hu.