Modivo popust kod do 30%

Modivo popust kod do 30%

U e-trgovini Modivo možete iskoristiti popuste i promotivne kodove. Modivo nudi mušku, žensku i dječju modu različitih brendova kao što su Armani, Aigner, Hugo Boss, Calvin Klein i mnogi drugi. Prilikom kupovine ne zaboravite iskoristiti besplatnu dostavu, rasprodaje ili Black Friday. Modivo također nudi mogućnost prijave na newsletter, što svakako iskoristite. Tako ćete dobiti obavijesti o najnovijim akcijama, ali i promotivni kod za vašu prvu kupovinu.

Popusti kod do 30%

Za košaricu iznad 69 eura

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Premium popusti do 25%

Iskoristite popust za košaricu iznad 69e

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Do 30% popusta na kupaće kostime

Iskoristite popuste na kupaće kostime

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Promo kodovi za brend Nine West

Iskoristite popuste pri kupnji Nine West brenda

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Velika akcija, popusti do 70%

Ne propustite veliku ljetnju akciju!

   Vrijedi min. do 26.7.2024

15% popusta prijavom na newsletter

Skrolajte do kraja stranice i prijavite se za newsletter

   Vrijedi min. do 26.7.2024

  Obavijestite me o novim popustima

Bit ćete prvi koji će saznati o novim kuponima i rasprodajama na Modivo!

Pretplatom se slažete s uvjetima zaštite osobnih podataka.

Znate za novi popust? Javite nam!

Kako iskoristiti Modivo promotivni kod?

Korištenje promotivnog koda na Modivu je zaista jednostavno. Na stranici košarice pronađite polje za unos promotivnog koda. U to polje unesite promotivni kod i kliknite na gumb "Primijeni kupon" ili sličan tekst. Nastavite s narudžbom i dovršite je prema uputama na stranici. U nekim slučajevima dovoljno je samo kliknuti na našu poveznicu i popust će biti automatski primijenjen. Imajte na umu da neki promotivni kodovi imaju određeni rok valjanosti i mogu se koristiti samo na određene proizvode ili u određenom vremenskom razdoblju. Provjerite jeste li ispravno unijeli promotivni kod i da li zadovoljava sve uvjete kako biste mogli iskoristiti popust.

modivo-promokod.png

Koje promotivne kodove i popuste nudi Modivo?

Modivo je vrlo izdašna e-trgovina koja vam nudi mnogo akcija. O najnovijim akcijama saznat ćete iz newslettera, na koji se, kada se prijavite, dobivate dodatni promotivni kod za prvu kupovinu. Ostali kuponi su obično za određene proizvode ili za sve proizvode i povezani su s određenom akcijom kao što je jesenska rasprodaja ili Povratak u školu. Modivo vam također nudi besplatnu dostavu od određene iznosa. Pojedine akcije se često mijenjaju, ali ovdje ih uvijek možete pronaći aktualne.

Što znamo o trgovini Modivo?

Modivo je tvrtka koja je nastala iz strasti prema ljepoti i modi. Nudi širok asortiman premium modnih brendova koji su pažljivo odabrani na temelju aktualnih trendova i potreba klijenata. Zahvaljujući jednostavnoj kupovini, sigurnim načinima plaćanja, brzoj dostavi i mogućnosti besplatnog povrata robe u roku od 100 dana, kupovina na Modivu je vrlo ugodno iskustvo.

modivo.png

Tvrtka je stekla priznanje na tržištu zahvaljujući svojim kvalitetnim uslugama i proizvodima, što potvrđuju i razne prestižne nagrade kao što su Digital Excellence, eCommerce Poland, Effie Award i Imagine Excellence. Modivo djeluje kao službeni distributer i surađuje s pouzdanim partnerima, što kupcima jamči visoku kvalitetu i originalnost proizvoda.

Modivo u inozemstvu

Promotivne akcije na Modivu dostupne su i u inozemstvu. U Slovačkoj sve Modivo popuste možete pronaći na PromoKupon.sk. Modivo posluje i u Mađarskoj, a dostupne popuste možete pronaći na PromoKupon.hu.