Temu popust kod 20 €

Temu popust kod 20 €

Iskoristite Temu promotivni kod aap00794 i naći ćete 30% popusta, paket kupona u vrijednosti od 100 € ili ponude s popustima preko 90%. Na Temu e-trgovini možete pronaći povoljne ponude na odjeću, modne dodatke, sitnu elektroniku ili kućanske potrepštine. Temu se ističe ultra povoljnim ponudama i jednostavnim kupovinama putem aplikacije. Većina Hrvata ga je već zavoljela ne samo zbog jeftine robe, već i brze dostave. Većina proizvoda stiže vam za tjedan dana, a sve dolazi u jednom paketu. Imamo pregled svih njihovih popusta, samo trebate odabrati.

Ako želite iskoristiti kupon za prvu narudžbu, požurite. Popust je 30%, ali ovisi o tome za koje vreme nakon registracije ćete napraviti narudžbu. Ako naručite unutar prvog sata od registracije, maksimalni popust je 20e, posle toga samo 10e. Ako unesete narudžbu nakon 24 sata od registracije, možda više nećete imati pravo na popust.

Popust od 20 €

Ostvarite do 30% ili 20 € popusta na kupnju s ovim promotivnim kodom. *

   Vrijedi min. do 26.6.2024

Kuponi u vrijednosti od 100e

Preuzmite aplikaciju i osvojite do 100e kupona

   Vrijedi min. do 26.6.2024

Najnoviji popusti na Temu

Pogledajte najnovije popuste na Temu

   Vrijedi min. do 26.6.2024

Najprodavaniji proizvodi

Pogledajte najprodavanije proizvode

   Vrijedi min. do 26.6.2024

Besplatna dostava na sve proizvode

Iskoristite pogodnost besplatne dostave

   Vrijedi min. do 26.6.2024

Svi proizvodi ispod 1 eura

Pogledajte proizvode ispod eura

   Vrijedi min. do 26.6.2024

  Obavijestite me o novim popustima

Bit ćete prvi koji će saznati o novim kuponima i rasprodajama na Temu!

Pretplatom se slažete s uvjetima zaštite osobnih podataka.

Znate za novi popust? Javite nam!

Kako mogu iskoristiti promo kod na Temu trgovini?

Primjena koda za popust na trgovini Temu je vrlo jednostavna. Na stranici košarice pronaći ćete polje za unos koda za popust. Unesite kod za popust u polje i kliknite na gumb "Iskoristi kupon". Nastavite s narudžbom i dovršite je slijedeći upute na stranici. U nekim slučajevima samo kliknite na našu poveznicu i popust će se automatski primijeniti. Ne zaboravite da neki kodovi za popust imaju određenu valjanost i mogu se koristiti samo za određene proizvode ili tijekom određenog vremenskog razdoblja. Provjerite jeste li unijeli točan kod za popust i ispunjava li sve uvjete za ostvarivanje popusta.

temu-promo-kod.png

Kako doći do kupona na Temu?

Da biste dobili kodove za popust, samo kliknite na odgovarajuću poveznicu iznad i čim odete na stranicu, prikazat će se mogući kuponi koje možete iskoristiti. Međutim, ova ponuda može biti vremenski ograničena, stoga je idealno odmah je preuzeti.

O Temu

Dijete kineskog diva e-trgovine PDD Holdings, Temu je brzo promijenio igru ​​u online kupnji, nudeći kupcima robu s velikim popustom izravno iz Kine. Temu je podružnica PDD Holdingsa, matične tvrtke poznate kineske platforme za internetsko trgovanje Pinduoduo.

PDD Holdings, registriran na Kajmanskim otocima, preselio je svoje sjedište iz Šangaja u Dublin 2023. godine. Platforma Temu prvi put se pojavila u Sjedinjenim Američkim Državama u rujnu 2022. godine i brzo je stekla titulu najpopularnije aplikacije u zemlji. S ciljem proširenja međunarodnog dosega, Temu je lansiran u Kanadi u veljači 2023., popraćen istaknutim oglašavanjem tijekom Super Bowla. Sljedećih mjeseci došlo je do širenja u Australiju, Novi Zeland, Francusku, Njemačku, Italiju i Sjedinjene Države.

temu-promo-kod-2.png

Zašto kupovati na Temu?

Ako želite kupiti proizvode po najnižoj mogućoj cijeni, onda je Temu najbolji izbor. Unatoč ovakvim cijenama, proizvodi su često solidne kvalitete, u što se možete uvjeriti kroz recenzije kupaca, kojih za popularnije proizvode možete pronaći nekoliko tisuća. Dakle, ako želite kupiti odjeću ili elektroniku na primjer po super cijeni, svakako preporučujemo isprobati Temu. Kodovi za popust dostupni su na ovoj stranici i pomažu vam da dobijete još bolju cijenu.