PRM popust kod 10%

PRM popust kod 10%

Iskoristite popuste i kupone za PRM (koji se prije zvao Sneaker Studio), gdje možete kupiti markirane i moderne cipele. Ovdje možete pronaći ne samo široku ponudu tenisica, već i odjeće i dodataka za svaki stil i priliku. PRM ne samo da nudi ograničene kolekcije svjetski poznatih marki, već i redovite popuste, omogućujući kupcima da kupuju po sjajnim cijenama. Kupci ovdje mogu birati iz širokog spektra proizvoda, uključujući odjeću, obuću i dodatke poput torbi, novčanika, nakita, sunčanih naočala i drugih. Imamo pregled svih akcija trgovine PRM i uz korištenje promotivnog koda za popust, vaša kupovina u ovoj e-trgovini može biti još ugodnija.

Veliki ljetnji popusti do 50%

Velika ljetnja rasprodaja

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Velika rasprodaja

Iskoristite kupone za veliku rasprodaju

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Kupon za 10% popusta na prvu kupnju

Pretplatite se na newsletter i iskoristite popust

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Besplatna dostava

Besplatna dostava na kupnju od 70 eura

   Vrijedi min. do 26.7.2024

  Obavijestite me o novim popustima

Bit ćete prvi koji će saznati o novim kuponima i rasprodajama na PRM!

Pretplatom se slažete s uvjetima zaštite osobnih podataka.

Znate za novi popust? Javite nam!

Kako iskoristiti kod za popust na PRM?

Na stranici s košaricom pronaći ćete polje za unos koda za popust. U polje unesite kod za popust i kliknite na gumb "Iskoristi kupon" ili sličan tekst. Zatim nastavite s narudžbom i dovršite je prema uputama na stranici. Imajte na umu da neki kodovi za popust imaju određeni rok trajanja i mogu se koristiti samo na određene proizvode ili u određenom vremenskom razdoblju. Uvjerite se da ste unijeli ispravan kod za popust i da zadovoljava sve zahtjeve, npr. obavezna registracija na e-trgovini kako biste mogli iskoristiti popust. Ako akcija ne zahtijeva unos koda za popust, vaš će proces kupovine biti još jednostavniji i dovoljno je kliknuti na ponudu popusta na ovoj web stranici.

prm-promo-kod.png

Što znamo o povijesti trgovine PRM?

PRM je poljska platforma koja je nastala spajanjem marki Sneakerstudio i PRM, pod okriljem tvrtke Answear. PRM nudi širok izbor mode i obuće, usredotočujući se na jedinstven stil i hrabre kombinacije. Fokusira se posebno na mlade generacije koje traže ograničena izdanja svjetski popularnih marki.

Što možemo kupiti na e-trgovini PRM?

U PRM-u možemo kupiti široku paletu proizvoda za žene i muškarce, uključujući odjeću, obuću i razne dodatke. Njihova ponuda uključuje modne marke kao što su Adidas, Puma, Vans, Reebok, Represent, Pangaia, Salomon i A-Cold-Wall. Asortiman trgovine PRM namijenjen je ljubiteljima modernog luksuznog streetwear-a i nudi kako ograničene kolekcije, tako i širok izbor suvremene mode. Uvjerite se sami u njihovu ponudu i pogledajte njihove najnovije popuste još danas.

prm-promo-kod-2.png

PRM u inozemstvu

Popusti na PRM dostupni su i u inozemstvu.