Puma popust do 50%

Puma popust do 50%

Puma je globalno poznat sportski brend koji se specijalizirao za proizvodnju sportske obuće, odjeće i opreme. Ova trgovina ne prestaje inovirati i širiti svoju ponudu, ostajući relevantan i omiljen brend među sportašima i ljubiteljima mode diljem svijeta. Ovde ćete pronaći najnovije popuste i akcije koje Puma nudi u Hrvatskoj. Ne zaboravite se registrirati na sajtu Pume jer tako dobivate još veći popust, kupon za registriranje ćete pronaći niže na ovoj stranici.

Popusti do 50%

Iskoristite popust do 50% na pojedine proizvode

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Popust 15% prijavom na newsletter

Registriraj se i iskoristi popust od 15%

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Besplatna dostava

Besplatna dostava za kupnju iznad 50 eura

   Vrijedi min. do 26.7.2024

  Obavijestite me o novim popustima

Bit ćete prvi koji će saznati o novim kuponima i rasprodajama na Puma!

Pretplatom se slažete s uvjetima zaštite osobnih podataka.

Znate za novi popust? Javite nam!

Kako se koristi promo kod na sajtu Pume?

Korištenje promo koda na Puma sajtu je jednostavno i brzo. Slijedite ove korake:
Odaberite proizvode - Pregledajte ponudu na Puma sajtu i dodajte željene proizvode u svoju košaricu.
Pregled košarice - Kada završite s odabirom, kliknite na ikonu košarice kako biste pregledali odabrane proizvode.
Unesite promo kod - Na stranici za pregled košarice ili na stranici za plaćanje, pronaći ćete polje označeno kao "Promo kod" ili "Kod za popust". Unesite svoj promo kod u to polje.
Primijenite kod - Kliknite na gumb "Primijeni" ili sličan gumb kako biste aktivirali popust. Ukupni iznos vaše narudžbe trebao bi se automatski prilagoditi kako bi uključio popust.
Dovršite kupnju - Nakon što je promo kod uspješno primijenjen, nastavite s postupkom plaćanja kako biste dovršili svoju kupnju.

puma-promo-code.png

Puma je omiljena iz nekoliko razloga

Kvaliteta i inovacija - Proizvodi Pume poznati su po visokoj kvaliteti i inovativnom dizajnu. Tvrtka neprestano uvodi nove tehnologije i materijale kako bi poboljšala performanse svojih proizvoda.

Stil i dizajn - Puma uspješno spaja sportsku funkcionalnost s modernim dizajnom, čime privlači i sportaše i modne entuzijaste.

Raznovrsnost proizvoda - Ponuda Pume obuhvaća širok spektar sportova, uključujući nogomet, trčanje, košarku i trening, kao i casual i lifestyle kolekcije.

Poznate osobe i suradnje - Puma surađuje s mnogim poznatim sportašima i slavnim osobama, što dodatno povećava privlačnost brenda.

puna-promo-kod.png

Etika i održivost - Puma se zalaže za održivost i društvenu odgovornost, implementirajući ekološki prihvatljive prakse u svoje poslovanje.