Cropp popusti i kuponi

Cropp popusti i kuponi

Tražite li popuste za trgovinu Cropp? U ovom e-trgovini često možete pronaći akcije i kupone koje se isplati iskoristiti. Modna trgovina Cropp osigurava vam originalnu odjeću koja je udobna i u kojoj ćete se osjećati dobro. Cropp je brend usmjeren na mlade ljude, a njihov asortiman često odražava aktualne trendove. Nudi širok izbor odjeće i dodataka, uključujući majice, haljine, jakne i obuću. E-trgovina Cropp omogućuje kupcima pregledavanje i kupnju proizvoda putem interneta.

Najnovija velika sniženja

Najnovija sniženja i akcije

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Pretplati se na newsletter

Pretplatom dobijaš obavjesti o najnovijim sniženjima

   Vrijedi min. do 26.7.2024

  Obavijestite me o novim popustima

Bit ćete prvi koji će saznati o novim kuponima i rasprodajama na Cropp!

Pretplatom se slažete s uvjetima zaštite osobnih podataka.

Znate za novi popust? Javite nam!

Kako iskoristiti Cropp kod za popust?

Korištenje koda za popust na ovoj web stranici je zaista jednostavno. Na stranici košarice pronaći ćete polje za unos koda za popust. U to polje unesite kod za popust i kliknite na gumb "Iskoristi kupon" ili sličan tekst. Nastavite s narudžbom i dovršite je prema uputama na stranici. Imajte na umu da neki kodovi za popust imaju određeni rok valjanosti i mogu se koristiti samo na određene proizvode ili u određenom vremenskom razdoblju. Provjerite jeste li unijeli ispravan kod za popust i da li ispunjavate sve uvjete kako biste mogli iskoristiti popust.

O trgovini Cropp

Cropp je poljska trgovina s modom za mlade koja se specijalizirala za svakodnevnu odjeću. Kolekcije su često inspirirane filmovima, serijama, a novije čak i računalnim igrama. Zbog toga možete pronaći obuću ili majicu s omiljenim likom po znatno povoljnijoj cijeni nego u Geek trgovinama. Osim prodavaonica i e-trgovine, Cropp možete pronaći i na društvenim mrežama. Cropp, ranije poznat kao Cropp Town, poljska je tvrtka koja pripada grupi LPP S.A., u koju spadaju i Reserved, Mohito i druge popularne trgovine.

Cropp je prvi put otvoren 2004. godine. Trenutno ima 180 trgovina u Poljskoj i 140 u inozemstvu. Nalazi se u raznim europskim zemljama, uključujući pored Hrvatske i Slovačku i Češku.

crop-promo-kod.png

CROPP je u Slovačkoj i Češkoj

Popusti za CROPP dostupni su i u inozemstvu. Za Slovačku pronađite sve CROPP popuste na PromoKupon.sk, a u Češkoj na PromoKupon.cz