Sinsay popust kod 10%

Sinsay popust kod 10%

Otkrijte najnovije popuste i kodove za popust za trgovinu Sinsay, te odaberite odjeću prema trenutnim svjetskim modnim trendovima. Sinsay vam ih donosi već od 2013. godine, a zahvaljujući redovitim akcijama, popustima i kodovima za popust, po najpovoljnijim cijenama. Ne zaboravite iskoristiti besplatnu dostavu i prijaviti se na newsletter kako vam ne bi promakle nove akcije, a kao dodatni bonus dobit ćete kod za popust na vašu prvu kupnju.

Promo kod 10% popusta

Dodatni popust za cijelo sniženje

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Sniženje do -50%

Velika akcija online i u trgovinama

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Dječja kolekcija od 2,49 eura

Pogledajte dječju kolekciju od već 2.49 eura!

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Besplatna dostava

Besplatna dostava za narudžbu iznad 15 eura unutar aplikacije

   Vrijedi min. do 26.7.2024

6% popusta na novu kolekciju

Iskoristite 6% popusta na cene iznad 45ehttps://www.sinsay.com/hr/hr/akcija?visi

   Vrijedi min. do 26.7.2024

  Obavijestite me o novim popustima

Bit ćete prvi koji će saznati o novim kuponima i rasprodajama na Sinsay!

Pretplatom se slažete s uvjetima zaštite osobnih podataka.

Znate za novi popust? Javite nam!

Kako dobiti 10% popusta?

Dobit ćete ga prijavom na newsletter. Jednostavno kliknite na gornju poveznicu koja će vas odvesti izravno na registraciju. Upišite svoju e-mail adresu, označite suglasnost s uvjetima newslettera i kliknite na "registrirajte se". Kod za popust će vam zatim stići na navedenu e-mail adresu u roku od nekoliko minuta.

Kako iskoristiti kod za popust?

Nakon što odaberete proizvode, nastavite do košarice. Polje za unos koda pronaći ćete desno u okviru sažetka narudžbe. Kopirajte ili upišite kod, te zatim kliknite na "dodaj".

sinsay-popust.png

Kako dobiti besplatnu dostavu za Sinsay?

Sinsay nudi besplatnu dostavu za narudžbe iznad određene vrijednosti. Ta se vrijednost s vremena na vrijeme mijenja, ali ovdje ćete uvijek pronaći ažurirane informacije. Drugi način za dobivanje besplatne dostave je osobno preuzimanje u poslovnici.

Što sve možete pronaći u ponudi Sinsaya?

Možete birati iz širokog asortimana muške, ženske i dječje mode, uključujući one za najmanje. Sinsay ne nudi samo odjeću, već i obuću te razne dodatke poput ruksaka, naočala ili novčanika. Osim toga, možete birati i iz opreme za kućanstvo, koja uključuje sve od posteljine do kuhinjskih dodataka. Sinsay također redovito organizira akcije na sezonske proizvode. Ne zaboravite koristiti kod za popust koji dobijete registracijom.

sinsay-popust-kod.png

Sinsay u inozemstvu

Popusti na Sinsay dostupni su i u inozemstvu, primjerice u Slovačkoj na PromoKupon.sk, a djeluje i u Mađarskoj, na PromoKupon.hu. Za informacije o popustima na Sinsay na engleskom jeziku posjetite MaxiCoupon.