Bolt popust kod 5 eur

Bolt popust kod 5 eur

Unesite u aplikaciju Bolt promo kod JANSQN i možete dobiti besplatnu vožnju. Izvorno poznata kao Taxify, aplikacija Bolt omogućuje vam da naručite taksi jednako jednostavno kao s Uberom. Iskoristite ovu posebnu akciju za popust na prvu vožnju. 

Popust od 5 eura

Iskoristi kupon za prvu vožnju

   Vrijedi min. do 26.7.2024

  Obavijestite me o novim popustima

Bit ćete prvi koji će saznati o novim kuponima i rasprodajama na Bolt!

Pretplatom se slažete s uvjetima zaštite osobnih podataka.

Znate za novi popust? Javite nam!

Kako funkcionira Bolt Food?

Bolt Food trenutno ne nudi popust na prvu dostavu, ali možemo vam ponuditi alternativu u obliku šire i preglednije usluge Wolt. Na tu uslugu nudimo popust s našim promo kodom na Promokupon.hr sajtu.

Kako funkcionira Bolt?

Prvo odaberete vozilo koje vam odgovara cijenom i udobnošću, zatim odaberete svoju lokaciju i naručite vožnju. Zatim samo trebate pratiti vozača na karti dok dolazi do vas. Vozača možete ocijeniti i platiti vožnju automatski izravno u aplikaciji. Povratne informacije možete koristiti i pri odabiru vozača.

Ako planirate poslovno putovanje, samo pritisnite jedno dugme u aplikaciji i prebacite vožnju na firmu! Platiti možete gotovinom ili kreditnom karticom. Bolt trenutno radi u Zagrebu, ali širi se i na druge gradove.

Kako iskoristiti popust kod?

Potrebno je preuzeti mobilnu aplikaciju. Nakon otvaranja Bolta morate kliknuti gore lijevo na ikonu vašeg profila. Zatim će vam se otvoriti padajući izbornik gdje ćete pronaći karticu "Promo kod" na koju kliknete. Zatim će se otvoriti zadnji prozor gdje ćete unijeti svoj popust kod i iskoristiti ga.

bolt-promo.kod.jpg

 

bolt-promo.jpg

 

5b53b655-b473-4175-879b-41d3a42f25a8.jpg

Bolt u inozemstvu

Snižene akcije na Bolt dostupne su i u inozemstvu. Za Slovačku sve Bolt popuste možete pronaći na PromoKupon.sk. Za informacije o popustima na Bolt na engleskom jeziku posjetite MaxiCoupon.