Agoda popusti i kuponi

Agoda popusti i kuponi

Otkrijte najnovije promotivne kodove i popuste za Agoda posrednika. Agoda je jedan od najvećih posrednika za smještaj širom svijeta i u usporedbi s tvrtkama poput Bookinga ili Airbnba, često nudi bolje cijene, a osim kupona koje dobivate odmah nakon registracije, možete iskoristiti i cashback koji dobivate za odabrane boravke. U okviru programa vjernosti Agoda VIP možete dobiti dodatne promotivne kodove i pogodnosti. Postupno možete postati platinski član te tako uštedjeti maksimalno na svakom boravku.

Promo kodovi do 100e!

Pogledajte kodove koje možete koristiti još danas!

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Jeftini ljetovi

Iskoristite ponudu za jeftine letove na Agodi

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Agoda VIP program vjernosti

Preuzmite odmah pri registraciji

   Vrijedi min. do 26.7.2024

  Obavijestite me o novim popustima

Bit ćete prvi koji će saznati o novim kuponima i rasprodajama na Agoda!

Pretplatom se slažete s uvjetima zaštite osobnih podataka.

Znate za novi popust? Javite nam!

Kako iskoristiti promotivni kod za Agoda?

Nakon što se registrirate na Agodi, otvorit će vam se mogućnost dobivanja kupona. Tu opciju pronaći ćete u izborniku na vrhu stranice, prikazanom na slici ispod. Zatim jednostavno odaberite najpogodniji promotivni kod i on će se automatski primijeniti u košarici.

agoda-logo.png

O tvrtki Agoda

Agoda je međunarodna online turistička agencija specijalizirana za rezervacije hotela, avionskih karata i drugih usluga povezanih s putovanjima. Tvrtka je osnovana 1998. godine i danas je jedna od vodećih platformi u ovom području. Agoda je dio Booking Holdings, jedne od najvećih tvrtki na tržištu online turizma.

agoda-promokod.png

Geografski doseg

Agoda nudi usluge širom svijeta, s posebnim naglaskom na azijsko tržište. Njena platforma dostupna je na mnogim jezicima i nudi širok izbor mogućnosti plaćanja, što joj omogućuje da se obrati kupcima iz različitih kultura i geografskih područja.

Portfelj usluga

Iako je Agoda najpoznatija po rezervacijama hotela, njezine usluge proširene su i na avionske karte, odmor, aktivnosti pa čak i osiguranje povezano s putovanjima. Tvrtka također pruža detaljne recenzije i ocjene smještajnih objekata, što pomaže korisnicima u donošenju odluka.

promokod.png

Tehnologija

Agoda je poznata po svojoj snažnoj tehnološkoj podršci, koja uključuje korištenje algoritama za optimizaciju cijena i personalizaciju ponuda. Web stranica i mobilna aplikacija dizajnirane su tako da budu što korisnički prihvatljivije, što uključuje jednostavno pretraživanje, laku navigaciju i brz proces rezervacije.

Program vjernosti

Agoda također nudi program vjernosti koji je dizajniran da nagrađuje stalne kupce raznim pogodnostima i popustima. Program često uključuje sustav bodovanja, gdje korisnici mogu skupljati bodove za svaku obavljenu rezervaciju i te bodove koristiti za dobivanje popusta ili drugih pogodnosti.

Agoda u inozemstvu

Promotivne akcije na Agodi dostupne su i u inozemstvu. Agoda djeluje i u Mađarskoj, a dostupne popuste možete pronaći na PromoKupon.hu.

Slični popusti

Želite li pogledati još zanimljivih popusta u kategoriji smještaja? Pogledajte i popuste za Booking, gdje vas očekuje popust na smještaj do 70%. Popuste imamo i za Hotels.com ili OROOM.