Woolf popust kod 10%

Woolf popust kod 10%

Što se može naći u Woolf trgovini?

Na Woolf trgovini možete pronaći kvalitetnu mušku, žensku i dječiju robu, kao i fitnes odjeću. Ovaj dućan stalno ima sniženja i preporučujemo vam da redovno pratite na Promokupon stranici kada se ona pojavljuju jer možete puno uštedeti.

Popusti i iznad 70%

Iskoristite veliko sniženje

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Kupon od 10% popusta

Prijavi se na newsletter i dobivaš još 10% popusta

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Besplatna dostava

Besplatna dostava za narudžbu iznad 50 eura

   Vrijedi min. do 26.7.2024

  Obavijestite me o novim popustima

Bit ćete prvi koji će saznati o novim kuponima i rasprodajama na Woolf!

Pretplatom se slažete s uvjetima zaštite osobnih podataka.

Znate za novi popust? Javite nam!

Tko je Woolf?

Woolf postoji već od 1999.godine, a osnovani su od strane austrijskog poduzeća Grohmann shoe company koji je vlasnik i proizvođač branda WOOLF. Za sebe kažu da su dobra i probrana ekipa koja nastoji što više kvalitetnih i cjenovno pristojnih proizvoda ponuditi i isporučiti na vrata kupaca diljem Hrvatske, a i šire.

woolf-popusti.png

Sve ove godine uložili su jako puno truda, vremena i dobre volje da trgovinu postave kako treba, da ponuda bude raznovrsna i velika, da paketi stignu što prije (u pravilu idući radni dan) i da kupci imaju kvalitetnu uslugu putem webshopa, telefona, maila ili facebook-a.

Kako iskoristiti kupone za Woolf trgovinu?

Ako želite iskoristiti kupon za popust na e-shopu, dovoljno je prilikom kupnje prijeći u košaricu. Na stranici gdje je Košarica nalazi se polje "Poklon popust". Ovdje unesite svoj popust. 

Zatim je dovoljno kliknuti na "Ok" i kupon za popust je iskorišten. Nakon toga kliknite na "na blagajnu" i ovdje unesite svoje podatke za dostavu, odaberite vrstu dostave i pošaljite svoju narudžbu.

woolf-popusti.kuponi2.png