Wolt popust kod 5 €

Wolt popust kod 5 €

Sigurno ste vidjeli plave Wolt kurire u svom gradu. To je platforma prijeko koje možete naći dostavu gotovih jela, ali i robe brojnih suradničkih trgovina. Njihova prednost je brzina dostave i izbor kvalitetnih restorana. Wolt radi u Zagrebu i drugim većim gradovima.

Promo kod 5 €

Koristite ovaj kod za popust kako biste uštedjeli 2,5 € na prve dvije narudžbe

   Vrijedi min. do 26.7.2024

  Obavijestite me o novim popustima

Bit ćete prvi koji će saznati o novim kuponima i rasprodajama na Wolt!

Pretplatom se slažete s uvjetima zaštite osobnih podataka.

Znate za novi popust? Javite nam!

Kako koristiti promo kod?

Dovoljno je u gornjem desnom kutu kliknuti na "Sign up". Potom će se pojaviti prozor u kojem se možete registrirati putem Facebooka ili emaila. U slučaju registracije putem Facebooka, morate potvrditi pristup Wolt na vašem profilu, gdje će dobiti vaš email. Nakon toga će se pojaviti kontaktni formular koji trebate ispuniti. U dijelu "Promo code" unesite popustni kupon i ostvarite popust!

www.png

Kako uštedjeti prilikom kupovine na Woltu?

Wolt nudi širok asortiman proizvoda iz običnih supermarketa koje možete naručiti samo online putem Wolta. Iznenadit će vas širok izbor, dugo radno vrijeme i instantna dostava (obično 30 do 60 minuta od potvrde narudžbe). Predstavimo nekoliko trikova kako uštedjeti prilikom kupovine na Woltu.

Gdje je nastao Wolt?

Wolt je nastao u Finskoj i postupno se proširio po cijeloj Europi, pa tako i do nas u Hrvatsku. Wolt polaže veliku važnost na zadovoljstvo kupaca zahvaljujući kvalitetnoj ponudi i brzoj dostavi hrane. Hranu možete naručiti putem web stranica ili mobilne aplikacije. Nakon narudžbe, prosječno vrijeme čekanja na odabranoj adresi je pola sata. Zahvaljujući mogućnosti postavljanja vremena i dana dostave hrane, imate jedinstvenu priliku organizirati ručak čak i za sljedeći dan.

Kakvu hranu možete kupiti na Woltu?

Uživajte u različitim jelima kao što su sushi, kineska, indijska ili tajlandska kuhinja, odresci, juhe, burgeri ili kupujte zdrave obroke, salate ili vegansku hranu.

Najvažnija je povratna informacija kupaca

Za Wolt je najvažnija povratna informacija kupaca, zahvaljujući kojoj eliminiraju restorane ispod prosjeka. Ne oklijevajte koristiti korisničku podršku ako imate problem ili pitanje.

Kako uštedjeti prilikom narudžbe?

Najjednostavniji način je korištenje našeg promotivnog koda PROMOKUPON. Također, možete pozvati prijatelje koji će pomoću vašeg dijeljenog koda zarađivati kredite, a vi ih možete iskoristiti za narudžbu i uživati u svim tim delicijama po nižoj cijeni.

Ne zaboravite se prijaviti na newsletter kako biste dobili jedinstvene promotivne kodove, besplatnu dostavu i druge novosti o promotivnim akcijama. A na koje akcije možete naići? Primjerice, smanjenje cijene dostave, individualni popusti restorana, razni pokloni pri dostavama ili kupnja božićnih darova u zadnji trenutak. Pa što čekate, naručite nešto i dobar tek!

Često postavljana pitanja o popustima na Woltu

Na što mogu iskoristiti kredite dobivene promotivnim kodom, a na što ne mogu? Promotivni kod se može iskoristiti za dostavu hrane kurirskom službom iz restorana na zadanu adresu. Nažalost, ne možete koristiti ove kredite za preuzimanje narudžbe iz restorana (take-away) ili za konzumaciju hrane direktno u restoranu. Također, ove kredite nije moguće koristiti za kupnju poklon bonova na Woltu.

Ne radi mi promotivni kod. U čemu može biti problem?

Valjanost kredita dobivenih korištenjem promotivnog koda je 14 dana. Ako propustite ovaj rok, popust vam ističe i nije moguće ponovno iskoristiti drugi promotivni kod za prvu narudžbu na ovom računu. Drugi problem može biti da pokušavate iskoristiti kredite za take-away, što nije moguće (vidi gore).

Wolt ne dostavlja na moju adresu. Što da radim?

Ako živite blizu granice zone dostave, pokušajte kontaktirati Wolt podršku i možda će proširiti zonu. U suprotnom, možete unijeti najbližu adresu na koju Wolt dostavlja i tamo preuzeti svoju narudžbu. Srećom, Wolt neprestano širi svoje zone dostave.

wolt.png

Kako dobiti Wolt kredite?

Koristite kredite i žetone zahvaljujući dijeljenju promotivnog koda s prijateljima i obitelji. Dovoljno je poslati vaš jedinstveni promotivni kod svim bližnjima. Ako vam se kod ne sviđa, Wolt nudi generiranje koda po vašoj želji. Ako netko iskoristi vaš kod, dovrši prvu narudžbu i plati, dobivate žetone za besplatnu dostavu narudžbe i možete si kupiti neku poslasticu. Jedina mana je ograničeno vrijeme valjanosti žetona. Zato ne oklijevajte i iskoristite kredite i žetone prije nego što isteknu.

Napomena: Službene informacije o kontaktima s tvrtkom uvijek možete pronaći na stranicama Wolt.com.