Sportisimo popusti i kuponi

Sportisimo popusti i kuponi

Iskoristite popuste u e-shopu Sportisimo. Kupujte sportsku odjeću, obuću ili opremu za sportove poput biciklizma, trčanja i alpskog skijanja, hokeja ili trčanja. Birajte između marki kao što su Adidas, Nike, Puma i druge. Uz sve to, iskoristite besplatnu dostavu!

Najnoviji popusti

Pogledajte najnovije popuste na Sportisimu

   Vrijedi min. do 26.6.2024

Jeftina dostava

Pogledajte opcije za jeftinu dostavu

   Vrijedi min. do 26.6.2024

  Obavijestite me o novim popustima

Bit ćete prvi koji će saznati o novim kuponima i rasprodajama na Sportisimo!

Pretplatom se slažete s uvjetima zaštite osobnih podataka.

Znate za novi popust? Javite nam!

Kako iskoristiti popust?

U trećem koraku Narudžbe morate pronaći polje za popust ispod izbora načina plaćanja. Ovdje unesite vaš kod za popust i potvrdite.

sportisimo-discount-code.png

Sportisimo je za svakog sportaša

Zašto kupovati baš ovdje? Na primjer, mreža trgovina u Hrvatskoj je prilično opsežna. Akcije su ovdje redovite i možete ostvariti popuste do -80%. Uz to, možete iskoristiti besplatnu dostavu ili kodove za popust. Također, iskoristite sve pogodnosti kao član kluba ili se prijavite na newsletter kako biste redovito primali informacije o akcijama.

Registrirajte se i ostvarite sve pogodnosti

Postanite jedan od članova kluba Sportisimo, zahvaljujući kojem možete koristiti pogodnosti. Dobivate prednost pri kupovini na rasprodajama, DANIMA KLUBA SPORTISIMO ili povlaštene ulaznice za sportske događaje i manifestacije. Želite postati član kluba? Registrirajte se na sajtu.

sportisimo-discount-code2.png

Kakve su recenzije za Sportisimo?

95% kupaca preporučuje ovu trgovinu, a ukupna ocjena trgovine je 4,7 od 5. Ovi podaci se ažuriraju svaki tjedan.

Roba se obično dostavlja u roku od 2,5 dana.

Sportisimo u inozemstvu

Popusti na Sportisimo dostupni su i u inozemstvu. Za Slovačku sve Sportisimo popuste pronaći ćete na PromoKupon.sk. Sportisimo posluje i u Mađarskoj, a dostupne popuste možete pronaći na PromoKupon.hu.

Slični popusti

Želite pogledati druge zanimljive popuste u kategoriji sporta? Pogledajte i popuste za Top4Running, gdje vas očekuju najnoviji popusti do 80%. Popuste imamo i za 11teamsports ili Gramino.