Parfumshop popust do 60%

Parfumshop popust do 60%

Već dugi niz godina Parfumshop nudi svijet mirisa i donosi svjetske mirise uz niske cijene. Godišnje već obrađuju 150.000 narudžbi u 5 zemalja svijeta (uz Češku tu su još i Slovačka, Mađarska, Rumunjska i Hrvatska koje su dodane 2021.) Svake godine Parfumshop širi asortiman koji trenutno nudi više od 2000 proizvoda. Osim parfema, pronaći ćete i mirise za dom, široku paletu kozmetike, te proizvode za djecu i kućne ljubimce, a možete napraviti i vlastiti parfem.

Popusti i do 60%

Velika rasprodaja parfema, kozmetike i mirisa za dom

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Kupon za parfeme 3+1 besplatno

Ako kupite 3 parfema, četvrti dobivate besplatno

   Vrijedi min. do 26.7.2024

15% popusta na Saphir parfeme

Pogledajte najnovije popuste

   Vrijedi min. do 26.7.2024

  Obavijestite me o novim popustima

Bit ćete prvi koji će saznati o novim kuponima i rasprodajama na Parfumshop!

Pretplatom se slažete s uvjetima zaštite osobnih podataka.

Znate za novi popust? Javite nam!

Kako primijeniti Parfumshop popuste?

Ako želite iskoristiti kupon za popust na Parfumshop, dovoljno je prilikom kupnje prijeći u košaricu. Na stranici gdje je Košarica nalazi se polje "Unesite kod kupona za popust". Ovdje unesite svoj popust. 

Zatim je dovoljno kliknuti na "Ok" i kupon za popust je iskorišten. Nakon toga kliknite na "na blagajnu" i ovdje unesite svoje podatke za dostavu, odaberite vrstu dostave i pošaljite svoju narudžbu.

parfumshop-promokod.png

Šta kupci najviše vole na Parfumshop-u?

Širok asortiman parfema - Kupci vole kada je na raspolaganju veliki izbor različitih brendova i mirisa, od luksuznih do povoljnih opcija.

Konkurentne cijene - Popusti, akcije i povoljne cijene privlače kupce. Česte promocije i mogućnost uštede su veliki plus.

Brza i besplatna dostava - Kupci cijene brzu isporuku, a besplatna dostava za određeni iznos kupovine je dodatni bonus.

Autentičnost proizvoda - Garantirana autentičnost parfema je ključna, jer kupci žele biti sigurni da dobivaju originalne proizvode.

Programi vjernosti i nagrade - Kupci vole biti nagrađeni za svoju lojalnost, bilo kroz bodove, popuste ili poklone.

Dobar korisnički servis - Efikasan i ljubazan korisnički servis koji je dostupan za pomoć u vezi s narudžbama, povratima i savjetima.

Recenzije i preporuke - Mogućnost čitanja recenzija drugih kupaca i preporuke su korisni za donošenje odluka o kupovini.

Paketi i setovi - Kupci vole kada mogu kupiti parfeme u setovima koji često uključuju dodatne proizvode kao što su losioni za tijelo ili dezodoransi.

parfumshop-code.png

Lakoća pretrage i naručivanja - Intuitivni i pregledni web sajtovi koji olakšavaju pretragu i kupovinu su veoma cijenjeni.

Testeri i uzorci - Mogućnost da isprobaju različite mirise prije kupovine velikih bočica također privlači kupce.

Parfumshop u inozemstvu

Osim Hrvatske, Parfumshop možete pronaći u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, i Rumunjskoj.