Lelosi popust kod 25%

Lelosi popust kod 25%

Dobijte promotivne kodove i kupone za popuste za Lelosi. Na ovom internet trgovini možete odabrati ne samo iz širokog asortimana tajica visoke kvalitete i dizajna, već i drugog odjevnog predmeta. Za razliku od običnih tajica, ističu se kvalitetom materijala koji su ugodniji za kožu i otporniji. Na stranici imate mogućnost prijave na newsletter, tako da vam neće pobjeći nikakve novosti, a dodatno ćete dobiti popust na vašu prvu kupovinu. Imamo pregled svih njihovih akcija, samo trebate izabrati.

Preporučamo iskoristiti 15% promotivni kod, koji će vam osigurati veći popust od 25% promotivnog koda za drugi proizvod.

 

25% popust kod

Iskoristi ovaj kod od 25% na svaki drugi produkt

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Popusti do 60%

Iskoristite ljetnja sniženja na Lelosi trgovini

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Ljetnja sniženja do 50%

Pogledajte ljetnji val sniženja na Lelosi trgovini

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Prijava na newsletter - dodatnih 10%

Dobivate 10% popusta na prijavu na newsletter

   Vrijedi min. do 26.7.2024

Besplatna dostava

Besplatna dostava pri kupnji preko 80e

   Vrijedi min. do 26.7.2024

  Obavijestite me o novim popustima

Bit ćete prvi koji će saznati o novim kuponima i rasprodajama na Lelosi!

Pretplatom se slažete s uvjetima zaštite osobnih podataka.

Znate za novi popust? Javite nam!

Kako iskoristiti promotivni kod kod Lelosi?

Na stranici Lelosi, odnosno u vašoj košarici, pronaći ćete polje za unos promotivnog koda. U to polje unesite svoj promotivni kod i kliknite na gumb "Primijeni kupon" ili sličan tekst. Zatim potvrdite promotivni kod, nastavite s narudžbom i dovršite je prema uputama na stranici. Imajte na umu da neki promotivni kodovi imaju određeni rok trajanja i mogu se koristiti samo za određene proizvode ili u određenom vremenskom periodu. Provjerite jeste li ispravno unijeli promotivni kod i da li ispunjavate sve uvjete, kao što su obavezna registracija ili prijava na newsletter, kako biste mogli iskoristiti popust. Ako akcija ne zahtijeva unos promotivnog koda, vaš će proces kupovine biti jednostavniji i dovoljno je kliknuti na ponudu.

lelosi-promo-kod.png

Kakvi su promotivni kodovi, kuponi i akcije koje nudi Lelosi?

Ovaj prodavač nudi mnogo više od samo tajica. Prvo, svakako se prijavite na newsletter kako biste saznali o najnovijim akcijama i dobili promotivni kod za 10% popusta. Osim toga, Lelosi nudi i druge slične kupone, kao što je popularni kod koji vam omogućuje 35% popusta na svaku drugu stavku. I kako to nije dovoljno, Lelosi također ima značajan dio robe na rasprodaji, gdje možete kupovati po manje od pola početne cijene. Također, možete besplatno dobiti dostavu za cijelu svoju narudžbu ako dostignete određeni iznos.

Što se može naći u ponudi Lelosi?

Prije svega, ovdje ćete pronaći tajice. Možete birati između mnogo vrsta - dugih, bermuda, capri, hotty i polarosi za hladnije dane. Svaka vrsta ima nekoliko dizajna, tako da ćete sigurno pronaći nešto po svojem ukusu. Osim tajica, ovdje možete kupiti udobne trenirke, pidžame i tunike. Izbor je dostupan i za muškarce i djecu. Prilikom kupovine možete koristiti promotivne kodove, rasprodaje i besplatnu dostavu.

outlet-promo-kod.png

Koja je povijest trgovine Lelosi?

Lelosi je međunarodna marka koja stavlja veliki naglasak na razvoj i inovacije u tekstilnoj industriji, posebno u području tajica. Njihova vizija je stvaranje boljih vlakana koja osiguravaju veću trajnost i održivost proizvoda uz izvanrednu udobnost. Marka je predstavljena tvrtkom Uvecto sa sjedištem u Sloveniji.

Lelosi u inozemstvu

Popusti na Lelosi dostupni su i u inozemstvu. Za možete pronaći sve popuste na Lelosi na PromoKupon.sk. Lelosi također djeluje u Mađarskoj, gdje možete pronaći dostupne popuste na PromoKupon.hu.