Uživaj u ljetnjim piknicima sa Woltom i njihovih 5% popusta

Znati pametno kupovati ključno je za uštedu novca u današnje vrijeme. Naša web stranica vam stoga nudi jedinstvene popuste i promotivne kodove koji će vam pomoći uštedjeti pri kupnji na popularnim platformama, kao što je, između ostalog i Wolt. Wolt je postao jedan od najomiljenijih servisa za dostavu hrane u Hrvatskoj. Njihova aplikacija omogućava vam da jednostavno naručite hranu iz omiljenih restorana i dobijete je dostavljenu ravno na vaša vrata u rekordnom roku. Bilo da ste kod kuće, na poslu ili u parku, Wolt vam donosi vrhunsku hranu gdje god se nalazili. Ovaj članak će vas provesti kroz konkretne popuste koje možete iskoristiti kako biste uštedjeli što više novca.

happy-families-having-fun-doing-picnic-at-park-out-2023-11-27-05-37-15-utc.jpg

Kako koristiti Wolt za piknike?

Ljeto je idealno vrijeme za piknike u parku, šumi ili na plaži, a ove sezone možeš ih učiniti još posebnijima uz Wolt! Zamislite savršeni dan: sunce sija, vikend je, frendovi su tu, obitelj se skupila, a vama se ne da kuhat. Dajete sebi dozvolu da samo odmarate i odlučujete da naručite sve sa Wolta. Kada vidite da to sve možete dobiti uz dodatni popust od 5%, spakirani ste u sekundi i već idete ka odredištu. Wolt, vaša omiljena aplikacija za dostavu hrane, može da bude korišćena i na ovakav način. Ona vam olakšava organizaciju piknika više nego ikada prije. Bilo da ste raspoloženi za gurmanske sendviče, svježe salate, sočne burgere, razna predjela ili slatke deserte, vino, kave, ljetnje limunade, Wolt ima sve što vam treba. Sa širokim izborom restorana i jela, svatko može pronaći nešto po svom ukusu i ne morate uopće brigati da sprijemate puno hrane! Svatko odabere šta želi i narudžba se riješi u par sekundi. Vaše je samo da odmarate i čekate dostava da stigne.

Važno je imati na umu da Wolt pridaje veliku važnost sigurnosti i higijeni, posebno u današnje vrijeme. Restorani i dostavljači slijede stroge protokole kako bi osigurali najviši standard usluge.

Kako iskoristiti Woltovih 5% popusta?

Vrlo jednostavno! Dovoljno je da preuzmete Wolt aplikaciju, odaberete vaša omiljena jela, i prilikom narudžbe iskoristite promotivni kod od 5 eura. Popust će automatski biti primijenjen na vaš račun, a hrana će stići pravo do vas, svježa i spremna za uživanje. Pogledajte našu stranicu za više informacija.

seniors-enjoying-a-family-day-in-the-countryside-w-2023-11-27-05-00-42-utc.jpg

Šta vam je potrebno za savršen piknik?

  • Sami ponesite: tanjure, pribor za jelo, čaše i salvete. Wolt također nudi opcije koje dolaze s ekološki prihvatljivim priborom, ali možda će vam dobro doći da imate još uz sebe.
  • Također, zaštitu od sunca: Ne zaboravite kremu za sunčanje, šešire i sunčane naočale. Uživanje na suncu je predivno, ali važno je i zaštititi se.
  • Ne zaboravite vodu! Hidratacija je važna tako da uz hranu koju naručite, naručite i omiljene napitke i puno vode. Svježe cijeđeni sokovi, hladni čajevi ili mineralna voda savršeni su za ljetne dane.
  • Osmislite svoje dane i druženje i igre: ponesite lopte, karte, društvene igre ili knjige. Piknik nije samo o hrani, već i o kvalitetnom vremenu provedenom s prijateljima i porodicom.

Što znamo o Woltu?

Wolt je nastao u Finskoj i postupno se proširio po cijeloj Europi, pa tako i do nas u Hrvatsku. Wolt polaže veliku važnost na zadovoljstvo kupaca zahvaljujući kvalitetnoj ponudi i brzoj dostavi hrane. Hranu možete naručiti putem web stranica ili mobilne aplikacije. Nakon narudžbe, prosječno vrijeme čekanja na odabranoj adresi je pola sata. Zahvaljujući mogućnosti postavljanja vremena i dana dostave hrane, imate jedinstvenu priliku organizirati ručak čak i za sljedeći dan.

Isprobajte Wolt već danas i prepustite se čarima ljetnih piknika uz dodatni popust koji će vaše iskustvo učiniti još posebnijim!

Objavljeno: 22.7.2024